понедељак, 24. октобар 2016.

AliExpress haul


Zdravo drugari, kako ste? Izvinjavam se sto me nije bilo nedelju dana, ali sam zaista imala previse obaveza. Pored onih skolskih, koji su kod mene, ali verujem i kod vecine vas, u punom jeku, pa se desi da za jedan dan imamo po 4 ispitivanja, ja sam jos imala i obaveze van skole. Naime, imala sam neka predavanja, pa sam iz kuce odlazila u devet ujutru, a vracala se u 8 uvece. Tako da nikako nisam nalazila vremena. Kako se vi nosite sa skolskim i van skolskim obavezama?

Kao sto mozete da vidite, danas je na redu haul sa sajta AliExpress , za koji ste, verujem, svi vec culi.

Da li vam je poznata situacija, kad razgledate razne stvari po internetu, zudite da ih kupite, ali nemate uslove (tj. nemate internet karticu)? E pa tome je dosao kraj. Postoji nacin da i bez bilo kakvog racuna u banci, internet kartice, ili Paypala kupujete online (doduse, ne bas sa svih sajtova).
To vam omogucava divna Kristina sa facebook stranice XTINA AliExpress Posrednik

Ja sam narucila tri stvari, i prezadovoljna sam i uslugom i svim. Paketi su mi stigli odvojeno, jedan za 17 dana, a druga dva za 24 dana, sto je po meni izvanredno. Moram jos da napomenem i da nisam platila apsolutno nista vise od cene proizvoda. Troskove postarine snosi posrednik, sto je po mom misljenju i vise nego korektno sa njene strane.



Prva stvar koju sam narucila su cetkice za sminkanje. Predpostavljam da je vecina vas vec vidjala ovakve cetkice po raznim blogovima i yt kanalima. Doduse, one koje sam ja vidjala, uvek su bile u setu od 8 cetkica, a ovde ih dodje deset. Pet za lice i pet za oci. Iskreno, ocekivala sam da ce biti vece, posebno ove za lice, no dobro, svakako ce posluziti svrsi. Jako su mekane na dodir, jedino se izdvajaju ove kao spicaste (ili ti kao olovka sto su), one su nesto tvrdje, ali ne preterano. Jos uvek ih nisam prala i koristila, tako da ne mogu da vam kazem utiske i kako su se ponasale prilikom samog pranja i koriscenja. Ali cu vam svakako javiti utiske.


Mozete ih pogledati  ovde.



Druga stvar koju sam narucila jesu vestacke trepavice. Jos uvek ih nisam stavljala, cekam neku posebnu priliku, ali sam izvadila jednu (poslednju, kao sto mozete da vidite :D) da vidim da li cu morati da ih kratim iii, pogodite, ne moram :D. Odlicne su mi velicine. U kompletu dodje 10 parova sto je za tu ceno izvanredno.


 Trepavice mozete pogledati/poruciti ovde.


I poslednja stvar koju sam narucila jeste set od deset vintage prstenova koje sam bas dugo zelela. Njima sam prezadovoljna, i jedva cekam da ih kombinujem uz razne outfite. Postoji mogucnost izbora u srebrnoj ili zlatnoj boji, ali ja licno vise volim srebrnu. Nekako mi je neutralnija.



Mozete ih pogledati/poruciti ovde.


To bi bilo to za ovaj post, nadam se da am se svideo.
Sve u svem, ja sam prezadovoljna porucenim stvarima.


*NAPOMENA: nije u pitanju sponzorisan post. Sve stvari koje ste imali priliku da vidite sam platila svojim novcem.

- Da li ste nekada porucivali sa AliExpress-a? Kakva su vasa iskustva?
- Da li ste znali da postoji posrednik za kupovinu na internetu?


E-mail: mojasvastarica9@gmail.com
Instagram: Moja Svastarica


Do sledeceg citanja,

Vasa Mia.

14 коментара:

  1. Nisak nikada narucivala sa obog sajta, ali su me svakaki odusevile stvarcice koje si narucila. Uzivaj u njina! Inace, rabije sam cuka od nekih drugaruca jaki pozitivne komentare o AlliExpresu :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  2. Woow! Stvarčice su predivne, pogotovo prstenje *-*
    Ako imaš vremena posjeti moj blog: This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Bas me zanimaju trepavice kako izgledaju na ocima :)

    ОдговориИзбриши
  4. Zaista jako zanimljive stvarcice, sve su bas onako u mom fazonu, bas su mi se dopale. Jako lep haul,veruj mi da ga zelim za sebe, pocev od trepavica ciji sam jako veliki ljubitelj i koje korisitim bas svakog dana, pa preko mog glavnog alata-cetkica, i slicno. Odlican post zaista.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je bolje i pouzdano Simply be mine - http://www.sfi4.com/17217976/FREE,
    Pomalo avanturisiticki ali D probaj validan je upis samo preko refferal linka
    http://wealth-start-business.com/index.php?refid=Glengaryglenrose

    ОдговориИзбриши
  6. Divne stvarcice si narucila :-) :-*

    NEW POST ON MY BLOG :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/11/brasov-romania.html

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam poručivala sa njihovog sajta, ali ove četkice su me oduševile. Nadam se da ćeš fino surađivati sa njima
    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se uzvratit ću :)) → http://prvipostadress.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Graduation is a festive occasion - and one with surprisingly few rules when it comes to how you dress or what you wear. While thinking what dresses you wear.
    minel.com.au olive bodycon dress dresses reviews
    minel.com.au plus size formal dresses with sleeves reviews

    ОдговориИзбриши